โรงเรียนบ้านหมอ “พัฒนานุกูล” จัดพิธีไหว้ครู ประจำปีการศึกษา 2565

ณ โดมอเนกประสงค์โรงเรียนบ้านหมอ “พัฒนานุกูล” โดยมีท่านผู้อำนวยการ อรรถวัฒน์ พงศ์ธนโรจน์ เป็นประธานในพิธี พร้อมด้วย รองผู้อำนวยการ วรรณภรณ์ ภูยาดาว รองผู้อำนวยการ นินาท ศริพันธุ์ และคณะครู นักเรียนโรงเรียนบ้านหมอ “พัฒนานุกูล”ซึ่งนักเรียนร่วมกล่าวคำบูชาครู คำปฏิญาณตน มอบพานไหว้ครูให้แก่คณะผู้บริหาร และคณะครู

จัดพิธีเจิมหนังสือแบบเรียนประจำปีโดยท่านผู้อำนวยการ ร่วมกับ พิธีประดับเข็มตราโรงเรียนให้กับนักเรียนชั้นมัธยมศึกษาปีที่ 1 และ ชั้นมัธยมศึกษาปีที่ 4 เข้าใหม่ โดยมีขบวนนำเข็มตราโรงเรียนจากสภานักเรียนปีการศึกษา 2565 ทำการประดับโดยคณะผู้บริหาร และคณะครู

the fake Piaget innovated again,rolex replica the future seems bright for TAG Heuer.www.bestreplicawatch.shop Weve already had a preview of his antics in the special one-off with Alec Monopoly,www.watchesreplicas.co Buzz Aldrin The Omega Speedmaster Professional Chronograph spacesuits worn on the outside.replica-watches Watch House today for everyone to bring an Omega Speedmaster 45th Anniversary of Apollo 11 limited edition replica watch, 2 mm smaller than the Vingt-8,www.watches.ink Platinum and titanium with red liquid and in Titanium with gun metal PVD treatment and blue liquid. It is also a very sincere friendship with this watch brand.relogios rolex masculinos We all know that In motor racing and in watchmaking you need to be extremely precise.sexdoll It is normal to keep a strict attitude in watch making process. All these small calendar Chopard 168535-3003 fake watches are Jacky Ickxs honorable prizes. It is also the best time to explore the life with these genius replica watches. It is also a great value.