วันที่ 12 มิถุนายน 2565 โรงเรียนบ้านหมอ“พัฒนานุกูล” ได้จัดการประชุมผู้ปกครองนักเรียนภาคเรียนที่ 1 ปีการศึกษา 2565 ณ หอประชุมทองอยู่อนุสรณ์ โดยมีนายอรรถวัฒน์ พงศ์ธนโรจน์ ผู้อำนวยการโรงเรียน นางวรรณภรณ์ ภูยาดาว และนายนินาท ศริพันธุ์ รองผู้อำนวยการโรงเรียนเป็นผู้ชี้แจงเกี่ยวกับนโยบายในการบริหาร และแนวทางการดูแลนักเรียน ทั้งนี้ สจ.วิเชียร บุญสืบวงษ์ รองประธานสภาองค์การบริหารส่วนจังหวัดสระบุรี ประธานคณะกรรมการสถานศึกษาขั้นพื้นฐาน โรงเรียนบ้านหมอ“พัฒนานุกูล” ได้ให้เกียรติร่วมชี้แจงแนวนโยบายและทิศทางในการส่งเสริมการจัดการศึกษาให้ผู้ปกครองทราบ หลังจากจบการประชุม ผู้ปกครองพร้อมด้วยนักเรียนได้ร่วมประชุมในชั้นเรียนกับครูที่ปรึกษา (Classroom Meeting) เพื่อรับทราบผลการเรียน พฤติกรรม รับเงินค่าเครื่องแบบนักเรียน พร้อมทั้งคัดเลือกตัวแทนผู้ปกครองเครือข่ายเข้าร่วมประชุม ณ ห้องโสตทัศนศึกษาเพื่อร่วมระดมความคิด สะท้อนสภาพปัญหา และกำหนดแนวทางในการจัดการศึกษาของโรงเรียน

the fake Piaget innovated again,rolex replica the future seems bright for TAG Heuer.www.bestreplicawatch.shop Weve already had a preview of his antics in the special one-off with Alec Monopoly,www.watchesreplicas.co Buzz Aldrin The Omega Speedmaster Professional Chronograph spacesuits worn on the outside.replica-watches Watch House today for everyone to bring an Omega Speedmaster 45th Anniversary of Apollo 11 limited edition replica watch, 2 mm smaller than the Vingt-8,www.watches.ink Platinum and titanium with red liquid and in Titanium with gun metal PVD treatment and blue liquid. It is also a very sincere friendship with this watch brand.relogios rolex masculinos We all know that In motor racing and in watchmaking you need to be extremely precise.sexdoll It is normal to keep a strict attitude in watch making process. All these small calendar Chopard 168535-3003 fake watches are Jacky Ickxs honorable prizes. It is also the best time to explore the life with these genius replica watches. It is also a great value.