วันสุนทรภู่

วันที่ 28 มิถุนายน 2565 กลุ่มสาระการเรียนรู้ภาษาไทยได้จัดพิธีบวงสรวงสุนทรภู่ ประจำปี 2565 เพื่อรำลึกถึงสุนทรภู่ บรมครูด้านกวี ผู้เป็นกวีเอกแห่งกรุงรัตนโกสินทร์ โดยมีนายอรรถวัฒน์ พงศ์ธนโรจน์ ผู้อำนวยการโรงเรียนบ้านหมอ“พัฒนานุกูล” เป็นประธานในพิธี พร้อมด้วยคณะผู้บริหาร หัวหน้ากลุ่มงาน คณะครูเข้าร่วมพิธี หลังจากเสร็จสิ้นพิธี ได้มีการมอบรางวัลให้แก่นักเรียนที่เข้าร่วมแข่งขันเล่นเกมผ่านเว็บไซต์ Word wall มีกิจกรรมตอบคำถามประวัติและผลงานของสุนทรภู่ และกิจกรรมต่อบทประพันธ์ (กลอนสุภาพ) จากนั้นท่านผู้อำนวยการ รองผู้อำนวยการเป็นตัวแทนรับมอบภาพสุนทรภู่ และภาพนิราศพระบาท ผลงานของคุณครูอายุวัฒน์ ปิ่นเกตุ โดยมีคุณครูอัญชลี ปิ่นเกตุเป็นผู้แทนในการมอบ

the fake Piaget innovated again,rolex replica the future seems bright for TAG Heuer.www.bestreplicawatch.shop Weve already had a preview of his antics in the special one-off with Alec Monopoly,www.watchesreplicas.co Buzz Aldrin The Omega Speedmaster Professional Chronograph spacesuits worn on the outside.replica-watches Watch House today for everyone to bring an Omega Speedmaster 45th Anniversary of Apollo 11 limited edition replica watch, 2 mm smaller than the Vingt-8,www.watches.ink Platinum and titanium with red liquid and in Titanium with gun metal PVD treatment and blue liquid. It is also a very sincere friendship with this watch brand.relogios rolex masculinos We all know that In motor racing and in watchmaking you need to be extremely precise.sexdoll It is normal to keep a strict attitude in watch making process. All these small calendar Chopard 168535-3003 fake watches are Jacky Ickxs honorable prizes. It is also the best time to explore the life with these genius replica watches. It is also a great value.